etusivulle
  Etusivu   |      Sanahaku   |   Sisällysluettelo  
» LÄHTEET » Jatkotutkimuksen aiheita » Pohdiskelu
 
Antti Raike
 
12. Pohdiskelu

Viestin lähettäjä pohtii ilmennyttä ongelmaa ja ”ajattelee ääneen”. Pohdiskelu voi sisäl­tää alustavia ehdotuksia, yhteenvetoja, analyysia ja kysymyksiä, mutta pohdiskelu ei vielä ole valmis ehdotus. Pohdiskelija haluaa dialogia joko tutorin tai ryhmän kanssa voidakseen edetä kohti ratkaisua. Esimerkki:

Lähettäjä: 07 Lähetetty: 17.4.2001 Vastaanottaja: araike@uiah.fi

Aihe: Vähän kaikkea...!

Tuo oli asiaa mitä lähetit siis rästitöistä...!

Mutta valitettavasti minulla on hyvin hyvin epävarma olo siitä, millaista materiaalia lähdemme työstämään. Koska porukat olivat kuvaamassa yhden päivän... Sen jälkeen ei ole taas ollut puhetta koko aiheesta... Myös tuota siirtämistä koneelle epäilen kovasti, koska esim. minulla ei ole harmainta aavistusta kuvausmateriaalista - enkä myöskään aio laittaa sitä yksin koneelle...!

Laitan tästä lyhennetysti FLE:hen kaikille tiedoksi mutta.... Taas palaan kysymykseen että miten kurssin voi suorittaa, jos tämä homma ei toimi yhteistoiminnallisesti... Sen päiväkirjan avulla? ja joku muu tehtävä. Tätä kysyn vaan siksi, että haluan suorittaa kurssin tämän kesän alkuun mennessä, enkä halua enää vaan yhteistoiminnallista oppimista yksin! Siis ymmärrän 03n jutun erittäin hyvin! Mutta kaikesta huolimatta aurinkoista kevätsäätä odotellen. 07


<< edellinen sivu | sisällys | seuraava sivu >>