News-ryhmien selailuohjelma News Watcher

Kätevä tapa (ainakin jonkun mielestä) aloittaa mieluisten uutisryhmien valitseminen on avata ensin Windows -valikosta Show Full Group List ja sitten ottaa aivan uusi lista File -valikon kohdasta New Group List. Sitten vaan molemmat listat vierekkäin valitset ja raahailet haluamasi ryhmät uuteen (omaan) ikkunaasi. Homma on jokseenkin loputon (uutisryhmiä on n. 10 000) mutta sen jälkeen ryhmien selailu on jos mahdollista vähän mielekkäämpää.

Kun poistut ohjelmasta, se kysyy tallennetaanko (jos et ole sitä jo tehnyt) uusi uutisryhmä ikkuna. Suuren työn jälkeen kannattaa vastata OK ja antaa sille nimi. Tallennus muuten tapahtuu File -valikon Save (omppu + S) ja Save as... komennoilla. Kun tulet ohjelmaan myöhemmin, voit avata omat ryhmäsi File -valikon Open... (omppu + O) kohdassa.

Uutisryhmän avaus tapahtuu tuplaklikkaamalla ryhmää. Jos ryhmässä on viestejä, ruudulle avautuu lista ryhmässä olevista viesteistä. Viestin saat auki edelleen tuplaklikkaammalla sitä. Uutisryhmiin ja viesteihin kohdistuvia toimintoja löydät News -valikosta. Tässä muutamia tärkeimpiä:

Kun tunnet halua ilmoittaa mielipiteesi tai kysyä jotain, käytät seuraavia toimintoja (Huom. Varmista että olet kirjoittanut oman sähköpostiosoitteesi File -valikon Preferences... kohtaan ja siellä edelleen kohtaan Personal Information. Signaturen voit tehdä samassa ikkunassa kohtaan Signature.):


Takaisin